1.WIEK:26 2.WAGA:98 3.WZROST:182 4.WYMIARY: BICEPS:46 KLATA:124 UDO:68 TALIA:88 5.STAZ NA SILOWNI:8 6.DIETA BIALKO:jest WEGLOWDANY:jest TLUSZCZ:jest 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:kiedyś było sporo 8.TRENING:Sporty walki+siłowy+fbt+bez i tlenowy 9.CEL CYKLU:siła,wytrzymałość,dynamika i czyste mięso 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM [...]
-. zacząć od początku, zaczynając od 3.500 kcal i schodząc co 2-4 tygodnie z kalorii (zależnie od wyników) - 2-3 gramy białka na kilogram masy beztłuszczowej możesz mi powiedziec jak to rozumieć? na chłopski rozum masz jeść dużo mięsa, jajek, ryby, twarogu, orzechów, pestek itp białko jest budulcem mięśnia, ale jest też potrzebne żeby mięsień [...]
wiek 24 2.WAGA: 88 kg 3.WZROST: 184cm 4.WYMIARY: BICEPS: 40 KLATA: ok 120 UDO: ponad 60 TALIA: 88 5.STAZ NA SILOWNI: 3.5 roku 6.DIETA BIALKO: WEGLOWDANY: TLUSZCZ: 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:100 metanabolu razy dwa....rok temu temu.. 8.TRENING: 9.CEL CYKLU:masa 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11.POZIOM BF% 12.TENDENCJA DO [...]
1. WIEK:22 2. WAGA: 85 3. WZROST: 178 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: 116 -udo: 72 -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4lata 6. DIETA: -białko: 1.3g na kg -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: na masdrolu jeden 8. TRENING: 4 razy w tyg po jakies 2 godz 9. CEL CYKLU: masa i siła 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11. [...]
1. WIEK: 20 2. WAGA: 25 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 118 -udo: 58 -talia: 84 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata 6. DIETA: -białko: 2,5g/kg -węglowodany: 5g/kg -tłuszcz: 2g/kg 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 1 meta solo 2 oma + meta+ prop 8. TRENING: 4 x tydzień 9. CEL CYKLU: W Ch*j Masy i Siły 10. OSTATNI CYKL I ODSTEP [...]
To daje do oceny takie pierwszy rys hehe:) tylko ze tl troche malo mi wyszlo i nieiwme co zwiekszyc czy dodac Carbo lub banan---------30/150----------30 Białko jaja kurzego-----100-----10------0-------0-------49 Jaja kurze całe---------100-----12------0-------9-------139 Płatki owsiane----------50------5.5-----31------3.5-----183 Chleb żytni [...]